Zweden: ergens in Juli

Ik ben zonet godverdomme bijna gebeten door een fucking slang!! Godver!

klik voor groot!

Ik liep terug vanaf de andere kant van het veld waarop ik kampeer toen de slang ineens recht overeind kwam op +/- 1 meter afstand. Mijn lichaam reageerde al voordat mijn brein besefte wat ik zag, en ik maakte een sprong naar links terwijl alle haren op mijn lijf rechovereind sprongen. Het beest draaide zijn kop even mee, keerde zich om en gleed op zijn gemak weg tussen het hoge gras..Vreemd hoe je lichaam kan reageren op dergelijke dingen, ik voelde een (instinctmatige) diepe afschuw toen ik het zwarte lijf langzaam bij mij uit de buurt zag wegkronkelen.. Na een half uur ofzo was ik weer genoeg tot rust gekomen om even op mijn gemak voor mijn tent te gaan zitten en alles even te overdenken. Een korte sms uitwisseling met Nederland leerde mij dat deze slang wel giftig maar niet dodelijk is, en dat sterkte mij in mijn besluit om op deze plek te blijven, aangezien dit het eerste ‘gevaarlijke’ dier is dat ik tegengekomen ben.

Maar toch..goddamn. Ik zou er bijna op zijn gaan staan..


Is this what you wanted?
Is this what you had in mind?
Is this what you wanted?
‘Cause this this is what youre getting…

Tool – Ticks & Leeches