Over dit blog en de auteur

Ik schrijf niet zozeer omdat ik dat wil, ik schrijf omdat ik moét.

Dat is de eerste zin die ik ooit, in een ander leven, schreef in een notitieboekje waar ik vanaf dat moment al mijn krabbels in zou bewaren. Het is behalve ietwat melodramatisch ook nog gewoon waar ook.

Hetzelfde geld niet persé voor alles wat je hier leest. Vaak betreft het geromantiseerde (ja ja) versies van de werkelijkheid, complete fictie met enkele waargebeurde elementen en soms is het compleet uit mijn duim gezogen. Heel soms is het niets meer of minder dan de naakte waarheid.

Dit blog is dus géén dagboek.

Alles wat je hier leest is van mijn hand, tenzij duidelijk anders vermeld. Met ingang van 2019 zijn ook alle foto’s en artwork van mijn hand, tenzij anders vermeld. Bij posts van voor 2019 kan het zijn dat foto’s en artwork niet van mijn hand zijn, over het algemeen staat dit er dan netjes bij vermeld. Mocht ik op één of andere manier inbreuk gemaakt hebben op auteursrechten die aan jou of aan iemand die je vertegenwoordigd toebehoren dan hoor ik dat graag en zal ik meteen de gewraakte content verwijderen, je kan mij dan bereiken via onderstaand mailadres.

Personalia:
Man, veertiger, nerd, denker.

Als je de onbedwingbare behoefte mocht voelen om met mij in contact te komen kan je mij bereiken via